ACTIVITEITEN INNERSDIJK

         Op donderdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag.

Infomarkt ‘Dementie’ Innersdijk

Deze dag organiseren we op locatie Innersdijk een Infomarkt ‘Dementie’ voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met iemand met deze ziekte. Tijdens deze infomarkt zijn er deskundigen aanwezig om alles te vertellen en vragen te beantwoorden over dementie en Alzheimer.

Datum: donderdag 21 september

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Locatie: Innersdijk, Verlaatweg 10, Ten Boer

Innersdijk is een locatie van Zorggroep Groningen waar we gespecialiseerd zijn in intramurale complexe zorg. Als u geestelijke (psychogeriatrische) klachten heeft, bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer. Of bij lichamelijke (somatische) klachten.

Facebook berichten

7 dagen geleden

Zorggroep Groningen

Sophie Verhoef is vrijwilliger op onze locatie Bloemhof. Samen met bewoners organiseert zij in Bloemhof een koffieclubje. Sophie zet zich niet alleen voor onze bewoners in, maar doet op nog veel meer plekken vrijwilligerswerk. Voor deze inspanningen ontving ze onlangs een koninklijke onderscheiding. Door de corona-maatregelen heeft Sophie even op haar lintje moeten wachten, maar uiteindelijk is deze 10 juli toch gekomen. En hoe dat bij de koffieclub gevierd werd? Met koffie en gebak, uiteraard! Van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding Sophie, je hebt hem verdiend! Bedankt voor jouw hulp en inzet 🥳 ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

1 week geleden

Zorggroep Groningen

Dit is mevrouw Huisjes, maar in Innersdijk kent iedereen haar als Tiny. Tiny woont al een tijdje in Innersdijk en vindt stilzitten maar niks. Daarom helpt ze graag mee met huishoudelijke klusjes in de huiskamer. Haar grote passie is echter de binnentuin van Innersdijk. Deze onderhoudt en verzorgt zij dagelijks, waardoor de tuin er prachtig bij staat deze zomer. Bedankt Tiny voor al je hulp! Je bent een topper! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

4 weken geleden

Zorggroep Groningen

“Hallo, mijn naam is Jan Bakker. Samen met mijn toekomstige medebewoners ben ik op zoek naar leuke verpleegkundigen en verzorgenden die mij willen helpen met de dagelijkse zorg. Na de zomer ga ik op een nieuwe woongroep in Maartenshof wonen, waar ouderen met een somatische zorgvraag en complex gedrag welkom zijn. Soms ben ik mezelf een beetje kwijt. Dan word ik zomaar boos, omdat ik het leven zo onvoorspelbaar en beangstigend vind. Ik zou het fijn vinden als jij mij houvast kunt bieden door structuur en duidelijkheid aan te brengen. Wat ik echt belangrijk vind, is dat ik er voor jou toe doe. Dat ik gewoon Jan kan zijn. Heb jij ervaring in het zorgen voor mensen zoals ik, lijkt het je leuk om op een nieuwe afdeling werken, en wil je iets voor mij te betekenen? Solliciteer dan snel. Wellicht spreken we elkaar binnenkort.”

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijzorggroepgroningen.nl/vacatures
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2017-09-26T15:15:31+00:00