ACTIVITEITEN VOOR MANTELZORGERS

 

Af en toe ontspannen en samen zijn met andere mantelzorgers is van groot belang en wordt vaak op prijs gesteld. Wij willen u, als mantelzorger, namens Wij Ten Boer, van harte uitnodigen om mee te doen aan onze activiteiten. Kijk op de Facebookpagina van Wij Ten Boer voor foto’s.

Hier vindt u het fotoalbum van de kerststukjes maken op 19 december 2018

Foto’s van het mantelzorguitje op 16 april 2019 vindt u hier

Bent u mantelzorger en ontvangt u nog geen informatie over de activiteiten, stuur dan een berichtje naar wijtenboer@wij.groningen.nl. Wij hopen u te zien op één of meer van de activiteiten voor de mantelzorgers.

Namens het Wij-team Ten Boer

Facebook berichten

6 maanden geleden

WIJ Ten Boer

Door: Sibina.

Om 11.45 uur werden we verwacht op het Hendrik Westerplein voor een dagje uit, als waardering voor de inzet van mantelzorg(st)ers. Met bijna een volle bus vertrokken we naar, een voor ons, nog onbekende plek. De bus stopte op het Schuitendiep en de eerste verrassing was een feit. Lunchen op het Pannenkoekschip. Een buffet met een tafel vol zoete en hartige lekkernijen om je pannenkoek te versieren.
Vervolgens maakten we een wandeling door de stad via het Zuiderdiep naar het Groninger Museum voor de tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Dale Chihuly. Dit spektakel van glas, licht en kleur kon bekeken worden met een rondleider of zelfstandig.
Om tien voor 3 moest iedereen weer buiten staan voor de volgende verrassing.
Een complete stadsrondvaart door de grachten van Groningen en ondertussen genieten van een gebakje met koffie/thee. Het was prachtig zonnig weer dus dat was genieten. Toen de rondvaartboot aanmeerde, stond de bus al klaar aan de Stationsweg om ons naar Ten Boer te brengen.
Klokslag 17.00 uur stonden we weer op het Hendrik Westerplein.
Het was een erg gezellig dagje waarvoor we Debbie, Fleur en Rianne (WIJ Ten Boer) heel erg hartelijk bedanken.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-29T11:24:24+00:00