BELEVINGSBOERDERIJ DE ZES GRAZEN

 

Activiteiten


Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen zullen door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd worden. In de vorm van evenementen en maandthema’s is er altijd wat te beleven.

In de wintermaanden, van oktober tot en met maart, zal er iedere maand een ander thema centraal staan. Op dinsdag en vrijdagmiddag zal de belevingsboerderij open zijn voor bezoekers om te komen kijken.

In de zomermaanden, van april tot en met september, zijn de dierenweide en de ontmoetingsruimte open voor bezoekers.

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Website: www.belevingsboerderijdezesgrazen.nl

info@belevingsboerderijdezesgrazen.nl
06-11277838 (Titia Zuur)

Facebook berichten

Sinterklaas is vandaag op bezoek geweest bij de Belevingsboerderij. Wat was het gezellig! Heerlijk snoepgoed, prachtige cadeaus en allemaal blije kindertjes. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Vorige week is Sinterklaas al aangekomen in Nederland, maar vandaag is hij ook in de gemeente Ten Boer aangekomen!
Dat betekend dat pakjesavond er ook weer aan komt.

Samen met de cliënten in de dagbesteding maken wij heerlijke appeltaarten, met pepernoten! Speciaal voor de gezellige pakjesavond met het gezin, de familie of vrienden.

Wij maken pepernoot appeltaarten voor 6, 10, 12 of 20 personen. De kosten zijn €1,- per persoon (dus een taart voor 6 personen kost €6,-).

Wilt u ook een pepernoot appeltaart bestellen? Stuurt u ons dan een berichtje met het aantal personen en de dag waarop u de taart op wilt komen halen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Vrienden van Belevingsboerderij de Zes Grazen.

Een vriend sponsort de belevingsboerderij! Het doel van deze vriendenclub is om leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren, de dieren te verzorgen en de boerderij en speelweide goed te kunnen onderhouden.
Wij zijn een particuliere belevingsboerderij en krijgen geen subsidies van de overheid. Onverhoopte kosten, zoals een bezoek van de dierenarts of het repareren van een speeltoestel, kunnen met behulp van de vriendenclub worden opgevangen.
Voor vrienden wordt eens per jaar een gezellige middag georganiseerd. Hierover krijgt u persoonlijk bericht via de mail.

Als vriend sponsort u eenmalig een bedrag van €25,- via een automatische incasso. Het jaar daarop zal u een mail ontvangen met de vraag of u nog een jaar vriend wilt zijn.

Wilt u ook vriend worden van de Belevingsboerderij? Stuurt u dan een berichtje via Facebook of een mailtje naar info@belevingsboerderijdezesgrazen.nl
Wij zullen u dan een formulier toesturen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2017-10-02T16:11:24+00:00