BELEVINGSBOERDERIJ DE ZES GRAZEN

 

Activiteiten


Bij Belevingsboerderij de Zes Grazen zullen door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd worden. In de vorm van evenementen en maandthema’s is er altijd wat te beleven.

In de wintermaanden, van oktober tot en met maart, zal er iedere maand een ander thema centraal staan. Op dinsdag en vrijdagmiddag zal de belevingsboerderij open zijn voor bezoekers om te komen kijken.

In de zomermaanden, van april tot en met september, zijn de dierenweide en de ontmoetingsruimte open voor bezoekers.

Belevingsboerderij de Zes Grazen
Boersterweg 67
9796TA Sint Annen

Website: www.belevingsboerderijdezesgrazen.nl

info@belevingsboerderijdezesgrazen.nl
06-11277838 (Titia Zuur)

Facebook berichten

En de winnaar van de 'Picknick met de geiten' is geworden..... ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

NIEUW, picknick met de geiten!

Bent u op zoek naar een leuk en gezellig uitje?
U bent van harte welkom om te komen picknicken met de geiten bij ons op de boerderij.
Het (2 uur durende) arrangement* bestaat uit vier verschillende broodjes, divers beleg, karnemelk, sap, geiten- of koeienmelk en verse producten.
0 t/m 2 jaar is gratis, 2 t/m 4 jaar is €5,- en 4 jaar en ouder is €8,- per persoon.
De picknick kan starten om 11.00 uur, 12.00 uur of 13.00 uur. Afhankelijk van het aantal reserveringen op één dag, kunnen de tijdstippen worden vastgelegd.

En we doen ook meteen een 'deel, like en WIN' actie!
1) Deel dit bericht (openbaar).
2) Like de pagina van Belevingsboerderij de Zes Grazen.
3) WIN een picknick met de geiten voor 2 personen!
4) De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 22 juni 2020.

* Reserveren is verplicht en kan door een privébericht te sturen via Facebook of door te mailen naar info@belevingsboerderijdezesgrazen.nl
Geef daarbij aan wanneer en met hoeveel personen u wilt komen. Is er sprake van een allergie? Geef dat ook aan bij de reservering en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We houden ons ook bij de picknick met de geiten aan de regels van het RIVM omtrent het coronavirus (COVID-19). Dit betekent dat mensen uit één huishouden samen aan de picknicktafel mogen plaatsnemen, we de 1,5 meter norm in acht nemen en ons aan de hygiëne regels houden.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

WIJ ZIJN WEER OPEN! 😃

Een middagje uit met de kinderen of een pauze tijdens een fietstocht of wandeling? U bent weer van harte welkom bij ons op de boerderij en in de ontmoetingsruimte.

Een kijkje nemen bij de dieren, spelen in de speelweide en een kopje koffie/thee met wat lekkers (voor een kleine vergoeding te verkrijgen in de ontmoetingsruimte). Het kan allemaal én we zijn 7 dagen per week geopend.

En we hebben wat nieuws: 'de mini-belevingswinkel'.
In de ontmoetingsruimte hebben we een kast vol met leuke producten, gemaakt met en door de cliënten op de belevingsboerderij. Dus bent u op zoek naar een cadeautje of gewoon iets voor uzelf? Wellicht staat er wat tussen!

We houden ons natuurlijk wel aan de richtlijnen van het RIVM, daarom geldt maximaal 3 personen tegelijk naar binnen in de ontmoetingsruimte en probeer zo veel mogelijk 1,5 meter afstand te houden van andere personen.

We hopen u snel te ontmoeten op de boerderij!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2017-10-02T16:11:24+00:00