KLEDINGBANK ‘MAXIMA’ VOOR TEN BOERSTERS

Vanaf 4 maart 2019 is de voorjaars/zomercollectie weer te verkrijgen! Zie flyer!

Kledingbank Maxima voor inwoners voormalig gemeente Ten Boer

Maxima is een modezaak voor mensen met een uitkering of met een laag inkomen tot 120% van de bijstand. In februari is Maxima gesloten en vanaf 1 maart kan gewinkeld worden uit de voorjaars/zomercollectie. De naam Maxima is gekozen omdat de doelstelling is om mensen met weinig geld een stapje verder te helpen: van minima tot maxima. In totaal werken er ongeveer 180 vrijwilligers bij de Maxima’s, vaak ook uit de doelgroep. Op www.kledingbankmaxima.nl > Delfzijl staat alle informatie. Bezoekers uit gemeente Ten Boer nemen de Stadjerspas en een identiteitsbewijs mee. Vanaf 1 december 2017 kunnen de inwoners uit de gemeente Ten Boer gratis winkelen bij Maxima in Delfzijl, Oude Schans 23 boven de bibliotheek.

Kledingbank Maxima is een organisatie van zes kledingbanken in de provincie Groningen: in Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Winschoten, Delfzijl, de stad en Het Hogeland in Winsum.

Facebook berichten

UpdateKledingbank Maxima Delfzijl
Kledingbank Maxima Het Hogeland
Kledingbank Maxima Sappemeer
Kledingbank Maxima Stad
Kledingbank Maxima Veendam
Maxima Westerkwartier
Maxima Winschoten
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Kledingbank Maxima heeft de eerste week waarin de voorjaars- en zomercollectie in de winkel hing maar liefst 352 bezoekers mogen verwelkomen die in totaal 1432 kledingstukken konden vinden. Bent u nog niet langs geweest? Kom dan snel kijken, de koffie staat klaar en er hangt nog genoeg leuke kleding. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Vanaf dinsdag 3 maart bent u weer welkom om te komen winkelen bij Kledingbank Maxima Delfzijl. De voorjaars- en zomercollectie is vanaf dan verkrijgbaar.
Ons team van vrijwilligers heet u van harte welkom!
Een NIEUW seizoen = een NIEUWE inschrijving!
Denkt u er aan om uw inkomensspecificatie (of verwijsbrief) en geldig identiteitsbewijs mee te nemen!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2020-03-23T14:36:06+00:00