KLEDINGBANK ‘MAXIMA’ VOOR TEN BOERSTERS

Vanaf 4 maart 2019 is de voorjaars/zomercollectie weer te verkrijgen! Zie flyer!

Kledingbank Maxima voor inwoners voormalig gemeente Ten Boer

Maxima is een modezaak voor mensen met een uitkering of met een laag inkomen tot 120% van de bijstand. In februari is Maxima gesloten en vanaf 1 maart kan gewinkeld worden uit de voorjaars/zomercollectie. De naam Maxima is gekozen omdat de doelstelling is om mensen met weinig geld een stapje verder te helpen: van minima tot maxima. In totaal werken er ongeveer 180 vrijwilligers bij de Maxima’s, vaak ook uit de doelgroep. Op www.kledingbankmaxima.nl > Delfzijl staat alle informatie. Bezoekers uit gemeente Ten Boer nemen de Stadjerspas en een identiteitsbewijs mee. Vanaf 1 december 2017 kunnen de inwoners uit de gemeente Ten Boer gratis winkelen bij Maxima in Delfzijl, Oude Schans 23 boven de bibliotheek.

Kledingbank Maxima is een organisatie van zes kledingbanken in de provincie Groningen: in Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Winschoten, Delfzijl, de stad en Het Hogeland in Winsum.

Facebook berichten

Kledingbank Maxima wenst iedereen fijne paasdagen! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Reminder! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

🅺🅸🅽🅳🅴🆁🆅🅰🅺🅰🅽🆃🅸🅴🆆🅴🅺🅴🅽 🅷🆄🅼🅰🅽🅸🆃🅰🆂

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit de gemeente Delfzijl, Appingedam en Loppersum die anders niet op vakantie kunnen is het nog mogelijk om mee te gaan op een vakantieweek van Humanitas in Orvelte van 5 augustus t/m 10 augustus. Sport, spel, creatieve activiteiten en uitjes staan op het programma.

Aanmelden kan via Ineke Meijerhof,
tel: 06-25006559,
mail: ineke.meijerhof@ziggo.nl.

𝐃𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐨𝐩 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐝!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-02-15T10:44:31+00:00