KLEDINGBANK ‘MAXIMA’ VOOR TEN BOERSTERS

Vanaf 4 maart 2019 is de voorjaars/zomercollectie weer te verkrijgen! Zie flyer!

Kledingbank Maxima voor inwoners voormalig gemeente Ten Boer

Maxima is een modezaak voor mensen met een uitkering of met een laag inkomen tot 120% van de bijstand. In februari is Maxima gesloten en vanaf 1 maart kan gewinkeld worden uit de voorjaars/zomercollectie. De naam Maxima is gekozen omdat de doelstelling is om mensen met weinig geld een stapje verder te helpen: van minima tot maxima. In totaal werken er ongeveer 180 vrijwilligers bij de Maxima’s, vaak ook uit de doelgroep. Op www.kledingbankmaxima.nl > Delfzijl staat alle informatie. Bezoekers uit gemeente Ten Boer nemen de Stadjerspas en een identiteitsbewijs mee. Vanaf 1 december 2017 kunnen de inwoners uit de gemeente Ten Boer gratis winkelen bij Maxima in Delfzijl, Oude Schans 23 boven de bibliotheek.

Kledingbank Maxima is een organisatie van zes kledingbanken in de provincie Groningen: in Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Winschoten, Delfzijl, de stad en Het Hogeland in Winsum.

Facebook berichten

Vanochtend heeft Speelgoedbank Appingedam 30 dozen en zakken kinderkleding en -schoenen gedoneerd aan Kledingbank Maxima Delfzijl. De Speelgoedbank stopt wegens omstandigheden met haar activiteiten en doneert de door haar ontvangen kleding aan Maxima Delfzijl! Op de foto: Bedrijfsleidster Grietje neemt de kleding in ontvangst van Veronica van de Speelgoedbank! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Aangepaste openingstijden in verband met de feestdagen!

Kledingbank Maxima Delfzijl is gesloten van 23 december tot en met 6 januari. Op dinsdag 7 januari bent u weer welkom om bij ons te komen winkelen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-02-15T10:44:31+00:00