KLEDINGBANK ‘MAXIMA’ VOOR TEN BOERSTERS

Vanaf 4 maart 2019 is de voorjaars/zomercollectie weer te verkrijgen! Zie flyer!

Kledingbank Maxima voor inwoners voormalig gemeente Ten Boer

Maxima is een modezaak voor mensen met een uitkering of met een laag inkomen tot 120% van de bijstand. In februari is Maxima gesloten en vanaf 1 maart kan gewinkeld worden uit de voorjaars/zomercollectie. De naam Maxima is gekozen omdat de doelstelling is om mensen met weinig geld een stapje verder te helpen: van minima tot maxima. In totaal werken er ongeveer 180 vrijwilligers bij de Maxima’s, vaak ook uit de doelgroep. Op www.kledingbankmaxima.nl > Delfzijl staat alle informatie. Bezoekers uit gemeente Ten Boer nemen de Stadjerspas en een identiteitsbewijs mee. Vanaf 1 december 2017 kunnen de inwoners uit de gemeente Ten Boer gratis winkelen bij Maxima in Delfzijl, Oude Schans 23 boven de bibliotheek.

Kledingbank Maxima is een organisatie van zes kledingbanken in de provincie Groningen: in Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Winschoten, Delfzijl, de stad en Het Hogeland in Winsum.

Facebook berichten

Beste klanten,

kledingbank Maxima Delfzijl is in verband met de collectiewisseling gesloten tot en met 1 september. Vanaf 2 september bent u weer welkom om te komen winkelen. Vanaf dat moment zal de wintercollectie in de winkel hangen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Beste klanten,

Achter de schermen hebben er de afgelopen tijd werkzaamheden plaatsgevonden om de winkel morgen op een goede en veilige manier te kunnen openen.

U bent welkom om te komen winkelen als u van tevoren telefonisch een afspraak heeft gemaakt. Dit kan door op woensdag of donderdag tussen 10:00 en 16:00 te bellen naar: 06 50436113.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

2 maanden geleden

Kledingbank Maxima Delfzijl

Beste klanten,

Vanaf woensdag 3 juni zijn jullie weer welkom om te komen winkelen bij Maxima Delfzijl. In verband met het coronavirus is Maxima alleen geopend op woensdag en donderdag en kunt u alleen komen winkelen met een afspraak.

Om een afspraak te maken kunt u op 28 en 29 mei tussen 10:00 en 16:00 en hierna op woensdag en donderdag tussen 10:00 en 16:00 bellen naar: 06 50436113. Zonder afspraak is het niet mogelijk om te komen winkelen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2020-03-23T14:36:06+00:00