LEESCLUB TEN BOER

In samenwerking met het Groninger Forum zet het Taalhuis Ten Boer een leesclub op. De leesclub is voor alle volwassenen die beter willen leren lezen. In de bibliotheek aan het Koopmansplein wordt vanaf maandag 25 maart van 10.30 tot 11.30 uur samen gelezen. De boeken worden door het Groninger Forum beschikbaar gesteld. Deelname is gratis en de deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Nasrin Fononiazad en Gerdy van Putten begeleiden de leesclub en gaan aan de slag met leuke en spannende boeken. Ze kijken er naar uit om te gaan beginnen. Voor meer informatie taalhuis.tenboer@noorderpoort.nl of 06-11616499.

Facebook berichten

1 jaren geleden

Taalhuis Ten Boer

Gratis bibliotheek abonnement voor deelnemers van het Taalhuis!

Nu de bibliotheek van Ten Boer over is gegaan naar het Groninger Forum kunnen alle deelnemers van het Taalhuis Ten Boer een gratis abonnement voor de bibliotheek aanvragen.
Voor iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil leren is dit een mooie kans om regelmatig een boek op eigen niveau thuis te kunnen lezen. Vlak bij de tafel van het Taalhuis staan twee boekenkasten met boeken die speciaal bedoeld zijn voor deze doelgroep. Maar natuurlijk mogen de boeken die aan de andere kant van de bibliotheek staan ook worden geleend.
Er is keuze genoeg!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-03-05T13:42:54+00:00