NETWERK VOOR CULTUURHISTORISCH ERFGOED TEN BOER

Uitnodiging

“Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij jullie uit voor een speciale bijeenkomst van het Netwerk voor Cultuurhistorisch Erfgoed Ten Boer op dinsdag 16 april in de Kloosterstee, Kerkpad 3 Ten Boer. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Thema van de avond is: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Herindeling
Twee keer per jaar komt het netwerk Cultuurhistorisch Erfgoed bijeen en bespreekt actuele thema’s. Voor de volgende bijeenkomst is gekozen voor het thema: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!” . Omdat dit een actueel onderwerp is voor alle culturele partners in de omgeving van Ten Boer nodigen we zo veel mogelijk verenigingen uit voor deze thema avond. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Gebiedsteam
Op deze avond kun je kennismaken met het nieuwe gebiedsteam in Ten Boer. Wat kunnen we van het gebiedsteam verwachten en hoe gaan we samenwerken? Tevens bespreken we met elkaar waar de kansen liggen binnen de sectoren kunst en cultuur en toerisme.

Opgeven
Het is prettig te weten of je komt dan zetten we de koffie klaar.

Graag opgeven vóór 12 april bij de cultuurcoach via email: jacolien@kunstencultuur.nl

Jacolien Quarré Cultuurcoach Ten Boer

Facebook berichten

4 dagen geleden

Kunst Cultuur

MUZIKAAL TALENT IN HET DRENTS PARLEMENT
Tijdens de laatste Statenvergadering voor het kerstreces zetten Provinciale Staten van Drenthe opnieuw jong muziektalent in de schijnwerpers. Woensdag 18 december mag singer-songwriter Lisa Ploeger uit Gieten om 13.00 uur drie nummers spelen in de Statenzaal. Het optreden is bij te wonen in het provinciehuis in Assen en te volgen via de livestream van Provinciale Staten.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

1 week geleden

Kunst Cultuur

POPVOUCHER NOG EEN HALF JAAR BESCHIKBAAR
In de eerste helft van 2020 is nog een flink bedrag beschikbaar voor jongeren tot 27 jaar die zich willen ontwikkelen of profileren als muziekact, dansgroep of graffity-artiest. Woon je in Drenthe en wil je een workshop volgen, studioruimte huren, een professioneel danser vragen jou te helpen met je moves of een cd opnemen? Vraag dan die 500 euro aan! Aanvragen? Bel volgende week Jan Stam, 0592-336999.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-01T14:55:15+00:00