NETWERK VOOR CULTUURHISTORISCH ERFGOED TEN BOER

Uitnodiging

“Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij jullie uit voor een speciale bijeenkomst van het Netwerk voor Cultuurhistorisch Erfgoed Ten Boer op dinsdag 16 april in de Kloosterstee, Kerkpad 3 Ten Boer. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Thema van de avond is: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Herindeling
Twee keer per jaar komt het netwerk Cultuurhistorisch Erfgoed bijeen en bespreekt actuele thema’s. Voor de volgende bijeenkomst is gekozen voor het thema: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!” . Omdat dit een actueel onderwerp is voor alle culturele partners in de omgeving van Ten Boer nodigen we zo veel mogelijk verenigingen uit voor deze thema avond. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Gebiedsteam
Op deze avond kun je kennismaken met het nieuwe gebiedsteam in Ten Boer. Wat kunnen we van het gebiedsteam verwachten en hoe gaan we samenwerken? Tevens bespreken we met elkaar waar de kansen liggen binnen de sectoren kunst en cultuur en toerisme.

Opgeven
Het is prettig te weten of je komt dan zetten we de koffie klaar.

Graag opgeven vóór 12 april bij de cultuurcoach via email: jacolien@kunstencultuur.nl

Jacolien Quarré Cultuurcoach Ten Boer

Facebook berichten

6 uren geleden

Kunst Cultuur

WIJ ZOEKEN EEN (JUNIOR) COMMUNICATIEMEDEWERKER
Ben jij, of ken jij iemand, op zoek naar parttime baan op het gebied van communicatie? Dan hebben wij een superleuke functie vrij. De nadruk in de functie ligt op de digitale communicatie. Kijk op onze website voor alle info.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

13 uren geleden

Kunst Cultuur

ODE AAN HET VRIJE DENKEN
In ons pand aan de Dr. Nassaulaan 5 in Assen kun je nu de tentoonstelling 'Ode aan het vrije denken' bekijken met werk van hsfotografie.com Heike Suhre, Derek Scholte en Marieke Geerlings. De kunstwerken zijn elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bewonderen. Een activiteit ihkv 75 jaar vrijheid.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

5 dagen geleden

Kunst Cultuur

HEB JIJ JE WERK AL AANGEMELD VOOR DE EXPOSITIE?
Tot 1 februari kun je je werk aanmelden voor de expositie Toekomstdenken. De tentoonstelling is van 15 februari t/m 29 maart 2020 in Centrum Beeldende Kunst Emmen. Het project is begonnen met twee inspiratiedagen. Tijdens de tentoonstelling is er een Verdiepingsdag met workshops en lezingen.In 2020 vindt in Drenthe en Overijssel het talentontwikkelingsprogramma Toekomstdenken plaats. Een inspirerend programma voor schilders, beeldhouwers, filmer...
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-01T14:55:15+00:00