NETWERK VOOR CULTUURHISTORISCH ERFGOED TEN BOER

Uitnodiging

“Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij jullie uit voor een speciale bijeenkomst van het Netwerk voor Cultuurhistorisch Erfgoed Ten Boer op dinsdag 16 april in de Kloosterstee, Kerkpad 3 Ten Boer. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Thema van de avond is: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Herindeling
Twee keer per jaar komt het netwerk Cultuurhistorisch Erfgoed bijeen en bespreekt actuele thema’s. Voor de volgende bijeenkomst is gekozen voor het thema: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!” . Omdat dit een actueel onderwerp is voor alle culturele partners in de omgeving van Ten Boer nodigen we zo veel mogelijk verenigingen uit voor deze thema avond. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Gebiedsteam
Op deze avond kun je kennismaken met het nieuwe gebiedsteam in Ten Boer. Wat kunnen we van het gebiedsteam verwachten en hoe gaan we samenwerken? Tevens bespreken we met elkaar waar de kansen liggen binnen de sectoren kunst en cultuur en toerisme.

Opgeven
Het is prettig te weten of je komt dan zetten we de koffie klaar.

Graag opgeven vóór 12 april bij de cultuurcoach via email: jacolien@kunstencultuur.nl

Jacolien Quarré Cultuurcoach Ten Boer

Facebook berichten

1 dag geleden

Kunst Cultuur

SELECTIE DRENTSCH PEIL XL
Dit jaar keert Drentsch Peil XL terug met een veelbelovende groep Drentse muzikanten. Voor editie 2019 bestaat de line-up uit: Same Old, Isa Zwart Singer-Songwriter, Silent Hill, Tim Kamphuis (met band), Satter ft Beansprout, Moonradio en Jooz. Het showcasefestival vindt plaats op 6, 7 en 8 september in Meppel, Emmen en Assen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

4 dagen geleden

Kunst Cultuur

DRENTSE UITMAAND IN HET STRAATBEELD
De poster van de Drentse Uitmaand kleurt langzaam het straatbeeld in de provincie. Eerst in Assen, want daar start het nieuwe culturele seizoen al komend weekend tijdens Preuvenement Assen. Ontwerp: Sanne Bruinsma Illustraties en Vormgeving
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

5 dagen geleden

Kunst Cultuur

VOOR IN DE AGENDA; DRENTSCH PEIL XL
Het reizende popfestival Drentsch Peil XL, met aanstormend Drents talent en bekende namen, vindt dit jaar op 6, 7 en 8 september plaats.Promo video DPXL19 production Elya Dijk
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-01T14:55:15+00:00