NETWERK VOOR CULTUURHISTORISCH ERFGOED TEN BOER

Uitnodiging

“Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij jullie uit voor een speciale bijeenkomst van het Netwerk voor Cultuurhistorisch Erfgoed Ten Boer op dinsdag 16 april in de Kloosterstee, Kerkpad 3 Ten Boer. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Thema van de avond is: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Herindeling
Twee keer per jaar komt het netwerk Cultuurhistorisch Erfgoed bijeen en bespreekt actuele thema’s. Voor de volgende bijeenkomst is gekozen voor het thema: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!” . Omdat dit een actueel onderwerp is voor alle culturele partners in de omgeving van Ten Boer nodigen we zo veel mogelijk verenigingen uit voor deze thema avond. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Gebiedsteam
Op deze avond kun je kennismaken met het nieuwe gebiedsteam in Ten Boer. Wat kunnen we van het gebiedsteam verwachten en hoe gaan we samenwerken? Tevens bespreken we met elkaar waar de kansen liggen binnen de sectoren kunst en cultuur en toerisme.

Opgeven
Het is prettig te weten of je komt dan zetten we de koffie klaar.

Graag opgeven vóór 12 april bij de cultuurcoach via email: jacolien@kunstencultuur.nl

Jacolien Quarré Cultuurcoach Ten Boer

Facebook berichten

2 dagen geleden

Kunst Cultuur

MET KLASGENOTEN OP CULTURELE SAFARI
Zeshonderd vmbo leerlingen in Groningen waren gisteren op culturele safari bij instellingen in de stad. Zij deden mee aan workshops en bezochten voorstellingen en exposities. Zo wordt het examenvak Culturele en Kunstzinnige Vorming wel heel leuk.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

3 dagen geleden

Kunst Cultuur

DAG VAN DE DRENTSE GESCHIEDENIS
K&C, Platform Drentse Musea en Drents Archief organiseerden vandaag de Dag van de Drentse Geschiedenis voor docenten en medewerkers van musea en historische verenigingen. Er waren lezingen en voorstellingen om de kennis van de deelnemers te vergroten.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

4 dagen geleden

Kunst Cultuur

INSPIRATIEDAG VOOR BEELDEND KUNSTENAARS
In 2020 organiseren wij een nieuw project onder de naam Toekomstdenken. We starten het project op zaterdag 23 november 2019 met een Inspiratiedag met workshop, lezing en muziek. Als locatie is gekozen voor de voormalige Rijksluchtvaartschool in Eelde, want hoe vaak stap jij in het vliegtuig? En voel je al vliegschaamte? De luchtvaartschool weertspiegelt de kunststroming De Stijl. Blijft de kunststroming ons inspireren in de toekomst? Toekomstvragen voor Toekomstdenken. Aanmelden kan via www.kunstencultuur.nl/toekomstdenken
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-01T14:55:15+00:00