NETWERK VOOR CULTUURHISTORISCH ERFGOED TEN BOER

Uitnodiging

“Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij jullie uit voor een speciale bijeenkomst van het Netwerk voor Cultuurhistorisch Erfgoed Ten Boer op dinsdag 16 april in de Kloosterstee, Kerkpad 3 Ten Boer. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Thema van de avond is: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Herindeling
Twee keer per jaar komt het netwerk Cultuurhistorisch Erfgoed bijeen en bespreekt actuele thema’s. Voor de volgende bijeenkomst is gekozen voor het thema: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!” . Omdat dit een actueel onderwerp is voor alle culturele partners in de omgeving van Ten Boer nodigen we zo veel mogelijk verenigingen uit voor deze thema avond. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Gebiedsteam
Op deze avond kun je kennismaken met het nieuwe gebiedsteam in Ten Boer. Wat kunnen we van het gebiedsteam verwachten en hoe gaan we samenwerken? Tevens bespreken we met elkaar waar de kansen liggen binnen de sectoren kunst en cultuur en toerisme.

Opgeven
Het is prettig te weten of je komt dan zetten we de koffie klaar.

Graag opgeven vóór 12 april bij de cultuurcoach via email: jacolien@kunstencultuur.nl

Jacolien Quarré Cultuurcoach Ten Boer

Facebook berichten

21 uren geleden

Kunst Cultuur

SMILING IS NOT A CRIME
Assen maakt zich op voor de jaarlijkse TT, met een aantal adviezen aan de bezoekers.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

2 dagen geleden

Kunst Cultuur

KONINGIN MÁXIMA FILMDE ZELF MUZIEKAKKOORD DRENTHE
Vorige week was Koningin Máxima te gast in Hoogeveen bij de ondertekening van Muziekakkoord Drenthe. Ze filmde zelf een deel van het programma en deelde dit op Instagram.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

5 dagen geleden

Kunst Cultuur

INSTAWALK BUITENKUNST
Vandaag organiseerden wij samen met Stichting Het Drentse Landschap een Instawalk in het Spaarbankbos in Hoogeveen langs de kunstwerken op de beeldenroute Buitenkunst. Fijne dag met toffe deelnemers en Sake Elzinga Photography als coach.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-01T14:55:15+00:00