NETWERK VOOR CULTUURHISTORISCH ERFGOED TEN BOER

Uitnodiging

“Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij jullie uit voor een speciale bijeenkomst van het Netwerk voor Cultuurhistorisch Erfgoed Ten Boer op dinsdag 16 april in de Kloosterstee, Kerkpad 3 Ten Boer. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Thema van de avond is: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!”

Herindeling
Twee keer per jaar komt het netwerk Cultuurhistorisch Erfgoed bijeen en bespreekt actuele thema’s. Voor de volgende bijeenkomst is gekozen voor het thema: “Na de herindeling, kansen in de kunst en cultuur!” . Omdat dit een actueel onderwerp is voor alle culturele partners in de omgeving van Ten Boer nodigen we zo veel mogelijk verenigingen uit voor deze thema avond. Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere geïnteresseerden.

Gebiedsteam
Op deze avond kun je kennismaken met het nieuwe gebiedsteam in Ten Boer. Wat kunnen we van het gebiedsteam verwachten en hoe gaan we samenwerken? Tevens bespreken we met elkaar waar de kansen liggen binnen de sectoren kunst en cultuur en toerisme.

Opgeven
Het is prettig te weten of je komt dan zetten we de koffie klaar.

Graag opgeven vóór 12 april bij de cultuurcoach via email: jacolien@kunstencultuur.nl

Jacolien Quarré Cultuurcoach Ten Boer

Facebook berichten

5 dagen geleden

Kunst Cultuur

VANDAAG GEKLEURD GRIJS FESTIVAL IN DIEVER
Rij, fiets of wandel vooral langs! Vanaf 13.30 uur toffe muziek, leuke workshops en een fijne markt. Zowel binnen als buiten MFA Stad en Esch, Westeres 7 in Diever.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

6 dagen geleden

Kunst Cultuur

DE WINNAARS VAN DE FREEDOM DANCE BATTLE
De dj’s Mitchel Koning en D-Brax mogen 5 mei draaien op de dancestage van het Bevrijdingsfestival Drenthe. Zij wisten gisteren de jury van de Freedom Battle voor zich te winnen. De enige vrouwelijke dj Thyrza Postma in de wedstrijd kreeg de publieksprijs.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-04-01T14:55:15+00:00