OBS DE HUIFKAR

Welkom op de website van O.B.S De Huifkar. Op deze site vindt u informatie over onze school. U kunt o.a, lezen over activiteiten, projecten, wie in welke klas zit en u kunt hier onze uitgangspunten vinden. Op de site staat het meest recente Trekpaard, het informatiebulletin van vestiging Ten Boer.
De school heeft twee locaties: Ten Boer en Woltersum. Op de site staan ook heel veel foto’s over de dingen die we met zijn allen hebben meegemaakt. Het geeft een mooi beeld van wat wij doen.

Facebook berichten

1 week geleden

Obs de Huifkar Ten Boer

Aan alle ouders en kinderen van De Huifkar! We missen jullie heel erg maar...... blijf gezond! Jullie zijn toppers! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

4 weken geleden

Obs de Huifkar Ten Boer

Dit bericht staat op mijnschool.

Beste ouders, verzorgers,U heeft ongetwijfeld begrepen dat alle scholen in Nederland t/m 6 april aanstaande gesloten zullen zijn. In een regulier nieuwsbericht dat ik hierna zal versturen, zit een brief vanuit het bestuur over het sluiten van de scholen van Marenland. Hierin wordt ook gemeld dat we de kinderen van ouders met een vitale functie, zoals zorg, brandweer, politie ed. wel zullen opvangen.

Mocht het zo zijn dat u beide een vitaal beroep heeft waardoor uw inzet elders noodzakelijk is en u heeft geen opvang voor uw kind(eren), wilt u mij dan even mailen, zodat we vooraf weten hoeveel kinderen we morgen gaan opvangen.Alvast heel veel dank voor de medewerking en uw begrip in deze lastige tijden.Met vriendelijke groet,Peter van de Bult
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

1 maand geleden

Obs de Huifkar Ten Boer

Knutselcircuit bovenbouw! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2017-12-04T14:03:34+00:00