Oud-en-nieuwfeest in Blister onzeker

De afgelopen jaren organiseerde Blister een feest in de nieuwjaarsnacht. Jongeren konden zo samen met elkaar het nieuwe jaar inluiden in het gebouw van de gereformeerde kerk Menorah in Ten Boer. Het feest dreigt dit jaar niet door te gaan door een tekort aan vrijwilligers. Daarom zijn we naarstig op zoek naar vrijwilligers die de organisatie van dit feest op zich willen nemen, of die mogelijk iets anders voor de jongeren in het dorp willen organiseren.

Wil je je inzetten of iets organiseren? Heb je ideeën of zie je mogelijkheden? Laat het weten! Gezien de tijd, is er wel enige haast. Reacties kun je t/m zondag 17 november mailen aan Rianne Rinkema van WIJ Ten Boer, via rianne.rinkema@wij.groningen.nl. Bellen kan ook: 06 554 734 43. Afhankelijk van de reacties willen we op woensdagavond 20 november bijeenkomen om de eerste stappen te zetten.

WIJ Ten Boer en het Gebiedsteam Ten Boer ondersteunen het initiatief en denken en faciliteren daar waar mogelijk graag mee. Een financiële bijdrage behoort tot de mogelijkheden.

2019-11-08T16:00:07+00:00