SENIORENFITNESS

Gezond ouder worden

Bewegen heeft positieve invloed op veel verschillende factoren, zoals zelfredzaamheid en kwaliteit van leven. Met Seniorenfitness willen we deze positieve invloeden behouden.

Seniorenfitness is speciaal bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Ten Boer. De fitness zal gegeven worden op de locatie van Fysiotherapie den Ommelanden in Ten Boer, Marskramer 1C. Het doel van Seniorenfitness is het op een verantwoorde manier werken aan uw algehele fitheid en conditie en het vergroten van plezier in bewegen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw individuele belastbaarheid en doelen.

Seniorenfitness wordt gegeven door Annemarie Zuur. Wekelijks zijn er lessen van 60 minuten, in groepen van maximaal 10 personen. De lessen worden op vaste momenten in de week gegeven, waardoor u in een vaste groep traint.

Dinsdag van 12:00 tot 13:00 uur

Donderdag van 14:30 tot 15:30 uur.

Het tarief voor Seniorenfitness is €20,- per maand.

Heeft u interesse in Seniorenfitness? Neem dan contact op met Annemarie Zuur via onderstaande gegevens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook bent u altijd welkom om eens langs te komen op bovenstaande tijden om eens mee te kijken of mee te doen.

Contactgegevens Annemarie Zuur

Telefoonnummer: 0624797395

E-mailadres: annemarie_zuur@hotmail.com

Facebook berichten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.
2018-05-15T17:05:58+02:00