SENIORENFITNESS

Gezond ouder worden

Bewegen heeft positieve invloed op veel verschillende factoren, zoals zelfredzaamheid en kwaliteit van leven. Met Seniorenfitness willen we deze positieve invloeden behouden.

Seniorenfitness is speciaal bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Ten Boer. De fitness zal gegeven worden op de locatie van Fysiotherapie den Ommelanden in Ten Boer, Marskramer 1C. Het doel van Seniorenfitness is het op een verantwoorde manier werken aan uw algehele fitheid en conditie en het vergroten van plezier in bewegen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw individuele belastbaarheid en doelen.

Seniorenfitness wordt gegeven door Annemarie Zuur. Wekelijks zijn er lessen van 60 minuten, in groepen van maximaal 10 personen. De lessen worden op vaste momenten in de week gegeven, waardoor u in een vaste groep traint.

Dinsdag van 12:00 tot 13:00 uur

Donderdag van 14:30 tot 15:30 uur.

Het tarief voor Seniorenfitness is €20,- per maand.

Heeft u interesse in Seniorenfitness? Neem dan contact op met Annemarie Zuur via onderstaande gegevens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook bent u altijd welkom om eens langs te komen op bovenstaande tijden om eens mee te kijken of mee te doen.

Contactgegevens Annemarie Zuur

Telefoonnummer: 0624797395

E-mailadres: annemarie_zuur@hotmail.com

Facebook berichten

Bewegen is leven!

Ex-coronapatiënten hebben als gevolg van hun ziekte te kampen met longproblemen, verlies van spierkracht en psychische klachten.

Om die reden vinden we dat eerste- en tweedelijns fysiotherapie bij een breed publiek onder de aandacht moet komen. Vanaf het moment van ontslag uit ziekenhuis of revalidatiecentrum is nog steeds en vaak langdurig fysiotherapie nodig. Daarbij heeft onze beroepsgroep, het KNGF, zelfs signalen opgevangen van ex-coronapatiënten die het ziekenhuis verlaten zónder doorverwijzing naar een fysiotherapeut.

Hoog tijd en alle reden dus, om deze patiënten, verwijzers en het Nederlandse publiek in het algemeen duidelijk te maken dat fysiotherapeuten een cruciale rol spelen bij de revalidatie van ex-coronapatiënten. Vanaf 12 juni wordt er een campagne gestart. De TV-spot vertelt het verhaal van ex-coronapatiënte Marian.

Ook onze eigen longfysiotherapeuten zijn inmiddels bijgeschoold om ex-corona patiënten optimaal te kunnen begeleiden. Bent u ex-coronapatiënt en wilt u graag begeleiding? Neem contact met ons op!

youtu.be/NstO6kKk4JgRevalidatie na corona is een langdurig en vaak zwaar traject. De fysiotherapeut speelt hierin een belangrijke rol. Meer weten over fysiotherapie? Ga naar htt...
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

Fysiotherapie Den Ommelanden zoekt voor uitbreiding van het team een kinderfysiotherapeut. 2 dagen per week met de mogelijkheid tot uitbreiding. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar e.tuin@den-ommelanden.nl ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

2 maanden geleden

Fysiotherapie Den Ommelanden

!!Corona update!!

Waarschijnlijk hebben velen van jullie via het nieuws van vandaag vernomen dat fysiotherapeuten weer mogen beginnen met opschalen. Het KNGF (onze beroepsgroep) heeft in samenwerking met het RIVM en andere betrokkenen een richtlijn geschreven waarmee we in fasen open kunnen gaan.

Gefaseerd open gaan betekent echter ook dat we een deel van onze (vaste) patiënten nog moeten teleurstellen. Voor mensen met een verhoogde kans op een ernstig beloop bij Covid-19 heeft een digitale behandeling bijvoorbeeld nog steeds de voorkeur boven een fysieke behandeling.

Er volgt een stappenplan voor patiënten die in aanmerkingen komen voor een fysieke behandeling.

We nemen geen overhaaste beslissingen omtrent uw en onze gezondheid. De komende dagen wachten we op de definitieve richtlijn en bepalen we verder het stappenplan en aan welke voorwaarden wij en jullie moeten voldoen.

Jullie horen zo spoedig mogelijk van ons!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2018-05-15T17:05:58+00:00