THE VOICE TEN BOER

Heey rappers, zangers en zangeressen van Ten Boer!

Ben jij tussen de 8-13 jaar? En ben je gek op zingen? Grijp dan nu je kans! Je leert onder begeleiding van zangcoach Sandy Goeree (Voice of Holland, Idols) jouw talenten te ontwikkelen. En ze helpt je een echte act in te studeren! Na 9 oefenmomenten volgt de wedstrijd ‘The Voice of Ten Boer’. De nummers 1, 2 en 3 gaan vervolgens door naar de finale ‘The Voice of Groningen’, in de stad. Naast de 3 besten van Ten Boer, doen daar ook de winnaars van de 5 andere voorrondes in de gemeente Groningen aan mee.

Data & tijden:

De 9 oefenmomenten vinden plaats in het Dorpshuis Ten Boer (Sportlaan 2). Van 15:30 tot 17:30 uur. Vrijdags op 1, 8, 15, 22, 29 maart en 5, 12 april en 10, 17 mei 2019. De wedstrijd in Ten Boer is op zaterdagmiddag 18 mei. De grote finale is op zaterdagmiddag 29 juni in Lewenborg.

Kosten:

Er wordt een (niet verplichte!) vrijwillige eigen bijdrage gevraagd van €20,- p.p. voor het hele pakket van 9 lessen, de voorronde in Ten Boer en de finale in de stad. Stadjerspas-houders doen sowieso gratis mee.

Opgave & aanwezigheid:

Wil je meedoen met The Voice? Opgeven kan bij de Jeugdwerker: kim.aarts@wij.groningen.nl Er wordt dan verwacht dat je aanwezig bent bij:

– alle oefenmomenten (max. 2 x missen)

– de voorronde en als je door bent bij de finale!

Facebook berichten

1 week geleden

Dat deel ik Ten Boer

Zaterdag 5 oktober vieren we het 5 jarig bestaan van de weggeefwinkel Ten Boer, iedereen is welkom! Weggeefwinkel Ten Boer Stichting ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

2 weken geleden

Dat deel ik Ten Boer

Wil je eens gratis ervaring op doen in ecologisch bouwen bij Mas con Menos? Kom dan in september vrijwillig meedoen aan de meewerkweekenden bij StaatjeVrij in Ten Boer. Zie voor data en tijden het onderstaande bericht.Wil je eens gratis ervaring op doen in ecologisch bouwen bij Mas con Menos NL? Kom dan volgende maand vrijwillig mee doen aan onze meewerkweekenden bij StaatjeVrij in Ten Boer.

Tijdens deze twee weekenden gaan we verder bouwen aan de Wereldhuiskamer. Een plek waar de wereld elkaar kan ontmoeting en geïnspireerd wordt tot gezondere vormen van bouwen en samen leven. Het gebouw is gemaakt van strobalen, leem en vele gerecyclede materialen.

We gaan deze dagen timmeren, stuccen met kalk (en wellicht ook leem als we zover komen), en schilderen met ecologische lijnolieverf. Heb je zin om mee te doen?

Je kunt van alles leren over ecologisch bouwen, werken met professionele gereedschappen en we vertellen meer over strobouw en de bouwwijze van de Wereldhuiskamer.

De Wereldhuiskamer staat op StaatjeVrij, een proeftuin voor samenvoorzienend leven en ecologisch bouwen. Er is veel te bekijken, zo zijn er meerdere yurts, twee grote rocketstoves, pizzaovens, een helofytenfilter en een grote biologische pluktuin.

Voel je welkom voor een inspirerende dag of weekend! Minimale deelname is één dag, maar je bent natuurlijk zoveel dagen welkom als je maar wilt. Wij zorgen voor eten en drinken en de werkendagen zijn van 9 tot 17 uur. Je kunt blijven slapen in een tentje of busje/camper. ��De weekenden zijn van 13 t/m 15 september en 20 t/m 22 september. Na je aanmelding ontvang je een routebeschrijving en overige info.

Graag tot dan!

AANMELDEN kun je via deze link:

forms.gle/fVXDY1BBk3sSDYy19
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

2 weken geleden

Dat deel ik Ten Boer

Even bijkletsen, ontspannen of lekker niks.... Ga zitten!
koffie is gratis 🙂 Je bent van harte welkom.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2019-02-18T08:57:29+00:00