VVV WOLTERSUM

Dit is de officiële pagina van de VVV in Woltersum, hier vind je alle informatie en foto’s van onze evenementen, bv. van de kermis en de kerstmarkt!

Facebook berichten

4 maanden geleden

VVV Woltersum

Beste Woltersummers,

De corona-crisis raakt ons allemaal, ook ons als VVV. Met het kermisweekend voor de deur stonden wij als bestuur voor een moeilijke beslissing. Doordat wij verwachten dat het weekend niet in zijn oorspronkelijke vorm plaats zal kunnen vinden, hebben wij besloten het kermisweekend niet door te laten gaan. Natuurlijk houden wij de ontwikkelingen in de gaten.

Een ander gevolg van de corona-crisis is dat een ledenvergadering in april helaas niet mogelijk was. Afhankelijk van de ontwikkelingen zal het bestuur besluiten om aan het einde van het jaar alsnog een ledenvergadering te houden, of deze samen te voegen met de ledenvergadering van 2021. Uiteraard houden we iedereen wel op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de VVV en zijn voor vragen altijd bereikbaar via Facebook of vvvwoltersum@outlook.com.

We hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Daarvoor zijn wij wel vanaf 2021 weer op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. Neem dan ook zeker even contact met ons op als je graag de VVV wil komen versterken.

Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid en tot snel!

Het bestuur van de VVV
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

4 maanden geleden

VVV Woltersum

Wij gaan op berenjacht! 🐻 ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook

4 maanden geleden

VVV Woltersum

Handig om mee te nemen tijdens de berenjacht speurtocht 😉.. Kunnen de kinderen thuis maken! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk de pagina op Facebook
2017-06-29T12:16:24+00:00